hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

GreenDeed bőr pénztárca Kos csillagjegy mintával ARIE1021 barna

GreenDeed bőr pénztárca Kos csillagjegy mintával ARIE1021 barna
GreenDeed bőr pénztárca Kos csillagjegy mintával ARIE1021 barna GreenDeed bőr pénztárca Kos csillagjegy mintával ARIE1021 barna GreenDeed bőr pénztárca Kos csillagjegy mintával ARIE1021 barna GreenDeed bőr pénztárca Kos csillagjegy mintával ARIE1021 barna GreenDeed bőr pénztárca Kos csillagjegy mintával ARIE1021 barna GreenDeed bőr pénztárca Kos csillagjegy mintával ARIE1021 barna

- Méret: 12×9,2 cm
- Anyaga: valódi bőr
- Cikkszám: ARIE1021
- Márka: GreenDeed
- Díszdobozba csomagolva

Pénztárca elrendezése:
- Papírpénztartó: 2db
- Aprópénztartó: 1db
- Kártyatartó: 9db
- Irattartó: 5db

279
Márka: GreenDeed
Cikkszám: ARIE1021-BAR
Szín
Barna
Sötét barna

Valódi bőr pénztárca Kos csillagjegy mintás fedéllel

Valódi bőr pénztárca melyet a Kos csillagjegy mintája díszít, GreenDeed márkás horoszkóp témás szériánk, minőségi díszdobozban kapható.

Minőségi bőr pénztárca modellünket azon vásárlóink számára terveztük, akiket vonz az ezotéria a horoszkópok és csillagjegyek világa és témája.

A pénztárca fedelét a Kos csillagjegy részletgazdag mintás motívuma díszíti.
A Kos csillagjegyben született emberekre jellemző a robbanékonyság, becsvágy és bátorság, ők szinte minden pillanatban tettre készek.

A teljes csillagjegy motívumos pénztárcacsalád díszdobozos csomagolást kapott, ennek köszönhetően remek ajándék is lehet.

A pénztárca bőrének különféle barna színárnyalatai a fényképhez képest világosabb vagy sötétebb színű is lehet a bőr jellege miatt.

Kényelmes kialakítása kedvelt a vásárlóink körében.

  • Az irat- és névjegykártyatartó rekeszei a belsejében találhatók, melyeket egy kapcsolópánttal lehet rögzíteni.
  • Az aprópénztartó szintén a belsejében található, míg a hátulján egy nagyméretű papírpénztartó található, készpénzünk így megfelelően tárolható.
  • Középen egy cipzárral zárható zseb található, amely ideális különféle iratok tárolására.

Külső megjelenése természetes és letisztult, míg a belső rész szakértői tervezéssel készült, hogy biztosítsa a kényelmes használatot.

Ez a komplex tervezési megközelítés évek során alakult ki vásárlóink visszajelzései alapján, így rendkívül kényelmes és gyors használatot biztosít.

Könnyedén zsebbe csúsztatható, sima fedelű pénztárca modell, mely igazán egyedi ajándék is lehet köszönhetően a horoszkópos témának és a minőségi díszdobozos kivitelnek.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK