hu / Magyar

Ország:

hu Magyarország

Nyelv:

Magyar
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
+36 30 475 5345
info@bordiszmunagyker.hu

Férfi pénztárca vadászbőr sötétbarna GreenDeed MHN6002L/T

Férfi pénztárca vadászbőr sötétbarna GreenDeed MHN6002L/T
Férfi pénztárca vadászbőr sötétbarna GreenDeed MHN6002L/T Férfi pénztárca vadászbőr sötétbarna GreenDeed MHN6002L/T Férfi pénztárca vadászbőr sötétbarna GreenDeed MHN6002L/T Férfi pénztárca vadászbőr sötétbarna GreenDeed MHN6002L/T Férfi pénztárca vadászbőr sötétbarna GreenDeed MHN6002L/T Férfi pénztárca vadászbőr sötétbarna GreenDeed MHN6002L/T

- Méret: 12×9.5 cm
- Anyaga: valódi bőr
- Díszdobozba csomagolva
- Cikkszám: MHN6002L/T

A pénztárca elrendezése:
- Papírpénztartó: 2db
- Aprópénztartó: 1db
- Kártyatartó: 9db
- Irattartó: 5db

290
Márka: GreenDeed
Cikkszám: MHN6002L/T-K.BA
Szín
Barna
Sötét barna

Valódi bőr férfi pénztárca vadász stílusban tágas és praktikus kialakítással

Nagy méretű, praktikus kialakítású férfi pénztárca, valódi bőr alapanyagból gyártott minőségi GreenDeed modell díszdobozban.

Átkapcsolós fedelén tetszetős dísztűzés, valamint GreenDeed márkajelzés látható.

Kialakítása révén kényelmesen tárolható benne számos kártya és irat a készpénz mellett.

Vadászok, túrázók körében kedvelt barna színárnyalatokban gyártottuk, melyek tükrözik a bőr valódi, természetes jellegét.

Válassza a valódi bőrből készült pénztárca modelleket, mivel ezek hosszabb ideig megőrzik eredeti minőségüket, ellentétben a műbőrből készült termékekkel.
Webáruházunk kínálatában kizárólag minőségi pénztárcák, irattartók, kártyatartók és további bőrdíszműves kiegészítők találhatók, amelyek valódi bőrből készülnek.

Nagy méretű pénztárca, praktikus és biztonságos kialakítással:

Ebben a pénztárca modellben egyszerre tárolhat mindenféle kártyát, okmányt és iratot a készpénz mellett, ezáltal rendkívül praktikus kiegészítő.

  • Természetesen van kijelölt helye bankjegyeinknek és aprópénzeinknek, így ez a pénztárca ideális a készpénzünk rendezett tárolására.
  • A pénztárca hagyományos kialakítású, és egy patent segítségével zárható aprópénztartóval rendelkezik, amely alatt egy irattartó zseb található.
  • Középen egy cipzárral zárható rekesz található, amely ideális fontos dokumentumok biztonságos tárolásához.
  • A bal oldalon több kártya- és irattartó rekesz helyezkedik el, amelyeket egy hosszú, lehajló átkapcsoló pánttal lehet rögzíteni.
  • A bankjegyek szortírozását segíti két széles zseb is.
  • A pénztárca minőségi bőrből készült, és azon belül egy benyomott nemzetközi bőr logó található, amely igazolja a bőr eredetiségét.

A sportos férfi pénztárca modellek tervezése mindig a maximális kényelemre és biztonságra összpontosít, így a pénztárca használata kényelmes és gondoskodik az értékek biztonságáról.

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználónév és jelszó igényléséhez kérjük keressen minket e-mailben: info@bordiszmunagyker.hu
OK