Kategóriák
Regisztráció Amennyiben regisztrálni szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vester bőr női pénztárca fekete VLN604

Vester bőr női pénztárca fekete VLN604
Vester bőr női pénztárca fekete VLN604 Vester bőr női pénztárca fekete VLN604 Vester bőr női pénztárca fekete VLN604 Vester bőr női pénztárca fekete VLN604 Vester bőr női pénztárca fekete VLN604 Vester bőr női pénztárca fekete VLN604
VESTER

Méret: 15,2×10 cm
Papírpénztartó: 3db
Aprópénztartó: 1db
Kártyatartó: 9db
Irattartó: 3db
Cipzáros irattartó: 1db

 Megtekintve: 234
Márka: VESTER
Termékkód: VLN604-FEKETE
Szín: Fekete

Leírás

Első osztályú, bársonyosan fényes marhabőrből készült, jó minőségű, VESTER LUXURY fekete színű női pénztárca. A pénztárca belsejében került elhelyezésre az aprópénztartó, továbbá két darab vízszintes és egy darab függőleges papírpénztartó rekesz, melyben elfér a kihajtott papírpénz. A pénztárcában található még egy egy cipzárral zárható irattartó zseb, továbbá kártya-, fénykép- és irattartó rekeszek. A vízszintes papírpénztartó zsebek mellett egy függőleges papírpénztartó is van a pénztárca belsejében. A pénztárca hátoldalában egy ovális, külső zseb található. A termékben a külső bőr színével megegyező bélésselymet használtunk, ebbe lett beleszőve a VESTER márkanév.

A női erszényt egy fekete színű, jó tartású, VESTER GENUINE LEATHER COLLECTION feliratú elegáns díszdobozba csomagolva szállítjuk.


Érdekel

Küldés Kilépés
Kövess minket...

Regisztráció

A bejelentkezéshez szükséges felhasználói név és jelszó igényléséhez keresse munkatársunkat:

Sokaczné Siklódi Erika

+36 30 475 5345

OK